Ανάπλαση Ψαρών στη Καλαμάτα: Προχώρησαν ως την οδό Μακεδονίας οι εκσκαφές-Με καλούς ρυθμούς το έργο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ανάπλαση Ψαρών στη Καλαμάτα: Προχώρησαν ως την οδό Μακεδονίας οι εκσκαφές-Με καλούς ρυθμούς το έργο

Ανάπλαση Ψαρών στη Καλαμάτα: Προχώρησαν ως την οδό Μακεδονίας οι εκσκαφές-Με καλούς ρυθμούς το έργο

Share This

 


Πριν το 15αύγουστο θα δοθεί στην κυκλοφορία το πρώτο τμήμα μέχρι και Δημοσθένους

Συνεχίζεται με γρήγορους το έργο της ανάπλασης στην οδό Ψαρών. Ήδη το πρώτο κομμάτι-από Ξενοφώντος μέχρι Δημοσθένους- είναι θέμα ημερών να δοθεί στην κυκλοφορία. Εκτιμάται ότι πριν τον Δεκαπενταύγουστο το πρώτο αυτό κομμάτι θα δοθεί στην κυκλοφορία. Να σημειωθεί ότι η Δημοσθένους είναι κλειστή αυτές της μέρες προκειμένου να μπει η υποβάση για τους κυβόλιθους.

Το δεύτερο κομμάτι μέχρι Σόλωνος προχωρά κανονικά, και ολοκληρώνεται, ενώ οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και στο τρίτο τμήμα μπροστά από το Διοικητήριο, ενώ εκεί θα γίνουν και εργασίες αντικατάστασης του αγωγού ύδρευσης. Οι εργασίες έφτασαν μέχρι και την οδό Μακεδονίας όπου έχει αποξηλωθεί όλο το ανατολικό πεζοδρόμιο καθώς και το μισό οδόστρωμα. Στόχος είναι να προχωρήσει η διαπλάτυνση του πεζοδρομίου και η δαπεδόστρωση στο ανατολικό πεζοδρόμιο πρώτα-ώστε τον Σεπτέμβριο να έχει ολοκληρωθεί το ανατολικό πεζοδρόμιο λόγω και της γειτνίασης με το Σχολείο (24ο Δημοτικό), και στη συνέχεια τα έργα να επεκταθούν στο δυτικό πεζοδρόμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages