Kεντρική Αγορά Καλαμάτας: Πατάει γκάζι εν όψει Δεκαπενταύγουστου – Μεγάλη η επισκεψιμότητα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Kεντρική Αγορά Καλαμάτας: Πατάει γκάζι εν όψει Δεκαπενταύγουστου – Μεγάλη η επισκεψιμότητα

Kεντρική Αγορά Καλαμάτας: Πατάει γκάζι εν όψει Δεκαπενταύγουστου – Μεγάλη η επισκεψιμότητα

Share This

 


Όλα τα καλά στην Κεντρική Αγορά

“Ανεβάζει στροφές” η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, εν όψει και Δεκαπενταύγουστου. Περιηγηθήκαμε στους χώρους της Κεντρικής Αγοράς, και στη Λαϊκή το Σάββατο το πρωί, και διαπιστώσαμε για ακόμα μια φορά την ποικιλία αγαθών και τοπικών προϊόντων, την εξαιρετική ποιότητα, τις καλές τιμές, την θετική ενέργεια των ανθρώπων της και την πολύ καλή διάθεση, την άψογη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, και την ψήφο εμπιστοσύνης ακόμα μια φορά ντόπιων και επισκεπτών στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.

.  Μεγάλη ζήτηση στα φρέσκα λαχανικά αλλά και στα ψαρικά καθώς κάποιοι νηστεύουν αυτές τις μέρες. Ψώνια μετά μουσικής σήμερα, με τους μουσικούς του δρόμου να γεμίζουν με τις μελωδίες τους τους χώρους της Κεντρικής Αγοράς.

Σχετικά με τους χώρους στάθμευσης, εκ μέρους της Διοίκησης της ΚΑΚ και του Προέδρου Γιάννη Δούβα, έχει γίνει προφορική αλλά κι έγγραφη σύσταση, οι παραγωγοί να εισέρχονται στους χώρους της λαικής μετά τις 13:30 και πως για την στάθμευση των επαγγελματικών οχημάτων τους, υπάρχει φυλασσόμενος χώρος δίπλα από το νέο Ανοικτό Θέατρο, ώστε να υπάρχουν περισσότερες ελεύθερες θέσεις για τους πελάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages