Εξιχνιάστηκαν 11 κλοπές σε καταστήματα στο κέντρο της Καλαμάτας-Μπαράζ ριφιφί ακόμα και το μεσημέρ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εξιχνιάστηκαν 11 κλοπές σε καταστήματα στο κέντρο της Καλαμάτας-Μπαράζ ριφιφί ακόμα και το μεσημέρ

Εξιχνιάστηκαν 11 κλοπές σε καταστήματα στο κέντρο της Καλαμάτας-Μπαράζ ριφιφί ακόμα και το μεσημέρ

Share This

 


Στις 5.000 ευρώ η λεία από τις κλοπές που γίνονταν ακόμα και το μεσημέρι-Μπαράζ “χτυπημάτων” σε Αναγνωσταρά και Γεωργούλη

Στη σύλληψη δύο ανήλικων μαθητών προχώρησε τα ξημερώματα η ΟΠΚΕ Μεσσηνίας. Οι συγκεκριμένοι είχαν τις προηγούμενες μέρες προχωρήσει σε μπαράζ κλοπών σε καταστήματα στο κέντρο της πόλης, όπως στην Αναγνωσταρά και τη Γεωργούλη. Μάλιστα κάμερες καταστημάτων έχουν καταγράψει τη δράση τους, που σε κάποιες περιπτώσεις έγιναν μέρα-μεσημέρι, τις ώρες που τα καταστήματα παραμένουν κλειστά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, -11- περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών σε καταστήματα στην Καλαμάτα.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (21.9.2024) και πρώτες πρωινές ώρες στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, -2- ανήλικοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών.
Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική διερεύνηση, που διεξήχθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία αλλά και αποτελέσματα φυσικών και επιστημονικών μεθόδων, προέκυψε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από την 29.8.2024 έως και την 20.9.2024 στην Καλαμάτα, οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει -3– περιπτώσεις αποπειρών κλοπών και -8- περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα, όπου είχαν αφαιρέσει χρήματα, κινητό τηλέφωνο και ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Από την εγκληματική τους δράση αποκόμισαν παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις -5.000- ευρώ.
Τέλος, στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -61,2- ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages