Στα κάγκελα της φυλακής για οπαδική βία 19χρονος στην Καλαμάτα για επίθεση σε 29χρονο-Επίθεση από Ρομά σε εργαζόμενους στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στα κάγκελα της φυλακής για οπαδική βία 19χρονος στην Καλαμάτα για επίθεση σε 29χρονο-Επίθεση από Ρομά σε εργαζόμενους στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Στα κάγκελα της φυλακής για οπαδική βία 19χρονος στην Καλαμάτα για επίθεση σε 29χρονο-Επίθεση από Ρομά σε εργαζόμενους στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Share This

 


Ανάστατη η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας από το περιστατικό οπαδικής βίας που σημειώθηκε την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, όταν πέντε δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους επιτέθηκαν σε 29χρονο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες με τον 29χρονο, που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, να δέχεται αρχικά λεκτική και στη συνέχεια σωματική βία από τους πέντε δράστες επειδή φορούσε φανέλα της ΑΕΚ!

Οι δράστες φορώντας χειρουργικές μάσκες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και επιτέθηκαν στον άνδρα στην αρχή φραστικά και στη συνέχεια τον χτύπησαν πετώντας του καρέκλες του καταστήματος. Μάλιστα ένας εξ αυτών χτύπησε τον 29χρονο με γροθιά στο πρόσωπο. Η επίθεση έγινε για λόγους οπαδικούς, με τους δράστες να εξυβρίζουν τον 28χρονο και την ομάδα, τα διακριτικά της οποίας είχε η μπλούζα του καθώς οι ίδιοι φέρεται να είναι οπαδοί άλλης ομάδας, .

Μετά την επίθεση, έχοντας προκαλέσει στο μεταξύ ζημιές σε εξοπλισμό του καταστήματος, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Ο παθόντας κατήγγειλε το γεγονός στις Αστυνομικές Αρχές που ξεκίνησαν την έρευνα αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό και τις μαρτυρίες όσων ήταν παρόντες στο περιστατικό. Δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς τα χτυπήματα που δέχθηκε ήταν επιφανειακά.

Έπειτα από αναγνώριση του παθόντα και αξιοποίηση των στοιχείων, οι αρχές τακτοποίησαν τα στοιχεία του 19χρονου, κάτοικου Καλαμάτας, ο οποίος συνελήφθη απογευματινές ώρες της 18ης Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα και έχει μεταφερθεί στις φυλακές της Αυλώνας καθώς κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού με αφορμή αθλητική εκδήλωση ή αθλητικό υπόβαθρο και της εξύβρισης. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτα για την ταυτοποίηση των στοιχείων και των υπολοίπων συμμετεχόντων στην επίθεση.

“Κινδυνεύουμε καθημερινά για ένα κομμάτι ψωμί-Απαιτούμε την προστασία  μας”

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ”

“Επίθεση από δεκάδες ρομά δέχτηκαν οι συνάδελφοί μας στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Καλαμάτας .
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την βιαιότητα σε βάρος του προσωπικού και απαιτούμε από την Διοίκηση του Νοσοκομείου να ασκηθεί αγωγή σε βάρος των υπαιτίων από τον Νομικό Σύμβουλο του Νοσοκομείου.
Κινδυνεύουμε καθημερινά για ένα κομμάτι ψωμί απαιτούμε την προστασία των συναδέλφων μας κατά την διάρκεια της εργασίας τους”, επισημαίνουν στην καταγγελία τους οι εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χαμός έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (22/9) στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Συγγενείς του 22χρονου Ρομά, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Νικόλαο Μεσσήνης, και η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, έφτασαν εξαγριωμένοι στο κτίριο και άρχισαν να επιτίθενται σε όποιον έβλεπαν μπροστά τους.
Νοσηλευτές, γιατροί αλλά και συγγενείς άλλων ασθενών δεν γλίτωσαν από τη μανία των συγγενών του 22χρονου, οι οποίοι ξυλοκοπούσαν τον κόσμο αδιακρίτως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages