Νοσοκομείο Καλαμάτας: Ικανοποίηση στη Μεσσηνία για την επιστροφή στο 1987 ωσ Άγονο Α' - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Ικανοποίηση στη Μεσσηνία για την επιστροφή στο 1987 ωσ Άγονο Α'

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Ικανοποίηση στη Μεσσηνία για την επιστροφή στο 1987 ωσ Άγονο Α'

Share This

 


Η ανάκληση της απόφασης του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την κατάταξη του νοσοκομείου Καλαμάτας στις άγονες περιοχές Α’ κατηγορίας, επαναφέρει τη δομή στο καθεστώς που λειτουργεί από το 1987.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, τις προηγούμενες μέρες, με δική του απόφαση, ενέταξε το νοσοκομείο της Καλαμάτας στη Β’ κατηγορία των άγονων περιοχών, υποβαθμίζοντάς το ακόμα περισσότερο.

Ουσιαστικά, με τη νέα απόφαση ο κ. Γεωργιάδης επαναφέρει το νοσοκομείο της Καλαμάτας στο καθεστώς που ισχύει από το 1987, όταν με το Προεδρικό Διάταγμα έγινε ο χαρακτηριστικός προβληματικών και άγονων πόλεων ή κωμοπόλεων, στο πλαίσιο θέσπισης κινήτρων στους γιατρούς.

Πρόκειται για μια ιδιότυπη «επιστροφή στο παρελθόν», η οποία όμως το μόνο που «διασφαλίζει» είναι να μην υποβαθμιστεί ακόμα περισσότερο το νοσοκομείο της Καλαμάτας και σε καμιά περίπτωση δεν λύνει τα σοβαρότατα προβλήματα που το ταλανίζουν.

Σημειώνεται ότι η νέα απόφαση του υπουργού Υγείας, με την οποία το νοσοκομείο της Καλαμάτας γλιτώνει την περαιτέρω υποβάθμιση, έγινε δεκτή με ικανοποίηση από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τόσο από την κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και από την αυτοδιοικητική:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages