Στο επίκεντρο άγριας κόντρα της ΔΕΟ και η Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στο επίκεντρο άγριας κόντρα της ΔΕΟ και η Μεσσηνία

Στο επίκεντρο άγριας κόντρα της ΔΕΟ και η Μεσσηνία

Share This


 «Κόντρα» ξέσπασε μεταξύ του προέδρου της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με φορείς από τη δυτική Ελλάδα. Αιτία η σύνοδος της Διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής και η εκλογή νέου προέδρου που προτάθηκε να διεξαχθεί στην Κόστα Ναβαρίνο της Μεσσηνίας και όχι στην Ηλεία και συγκεκριμένα στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο κ. Καπράλος ενημέρωσε σχετικά τον δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή και του απέστειλε επιστολή.Τονίζει ότι έχει γίνει επικοινωνία με τη ΔΟΕ σχετικά με την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί σε τοπικό επίπεδο.
Τους χώρους επισκέφθηκε ο υπεύθυνος συνεδρίων της ΔΟΕ, στο πλαίσιο ανεύρεσης του καταλληλότερου χώρου. «Οι αποφάσεις θα ληφθούν από την ΔΟΕ τον Οκτώβριο, μετά τη λήξη των Παραολυμπιακών στο Παρίσι και φυσικά την ανακοίνωση των υποψήφιων Προέδρων στις 16 Σεπτεμβρίου» υπογράμμισε  ο κ. Καπράλος, συμπληρώνοντας ότι όλες οι εναλλακτικές λύσεις θα εξετασθούν τότε, οπότε και θα οριστικοποιηθούν οι οργανωτικές λεπτομέρειες.
Το θέμα που και πότε θα γίνει η σύνοδος έφτασε και σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας. Ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης έκανε λόγο για ζήτημα που βρίσκει αντίθετη σύσσωμη την τοπική κοινωνία, τους φορείς και φυσικά το σύνολο του πολιτικού προσωπικού. Θα ακολουθήσει η αποστολή  ψηφίσματος για συνυπογραφή στο πολιτικό προσωπικό της χώρας και κυρίως προς τους αθλητές, Ολυμπιονίκες και μη,  τους ανθρώπους που ενσαρκώνουν με τον καλύτερο τρόπο το Ολυμπιακό Κίνημα, προκειμένου να στηρίξουν το ψήφισμα.
Α.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages