Δυτική Μάνη: Κρέμασαν άγρια ζώα σε κολώνες – Εικόνες ντροπής στην Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δυτική Μάνη: Κρέμασαν άγρια ζώα σε κολώνες – Εικόνες ντροπής στην Μεσσηνία

Δυτική Μάνη: Κρέμασαν άγρια ζώα σε κολώνες – Εικόνες ντροπής στην Μεσσηνία

Share This


 Αποτροπιασμό και ντροπή προκαλούν οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες φαίνονται ένα κρεμασμένο τσακάλι και μια αλεπού σε κολώνες στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Εξωχωρίου και Σαιδόνας στην Δυτική Μάνη.

Αποτροπιασμός στη Δ. Μάνη – Κρέμασαν άγρια ζώα σε κολώνες

Σύμφωνα με πληροφορίες τα συγκεκριμένα ζώα είχαν πυροβοληθεί νωρίτερα και είχαν σκοτωθεί σε διαφορετικό σημείο από αυτό που κρεμάστηκαν. Την συγκεκριμένη τακτική τη συνήθιζαν κυνηγοί πριν από αρκετές δεκαετίες, είχε εκλείψει για αρκετά χρόνια και προκαλεί έκπληξη ότι ανάλογα φαινόμενα συνέβησαν ξανά στις μέρες μας.

Ήδη ο Φιλοζωικός Όμιλος της Μάνης έχει προχωρήσει σε καταγγελία στις αρχές ενώ αρκετοί κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για όλα αυτά που συνεβησαν και είναι οι ίδιοι που το κοινοποίησαν, τόσο για να βρεθεί ο δράστης όσο και για να μην επαναληφθεί το συγκεκριμένο γεγονός.

Την υπόθεση ήδη ερευνά το Α.Τ. Καρδαμύλης στη Δυτική Μάνη.

Αποτροπιασμός στη Δ. Μάνη – Κρέμασαν άγρια ζώα σε κολώνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages