Διεργασίες για την επαναλειτουργία του φωτισμού στο κάστρο της Μεθώνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Διεργασίες για την επαναλειτουργία του φωτισμού στο κάστρο της Μεθώνης

Διεργασίες για την επαναλειτουργία του φωτισμού στο κάστρο της Μεθώνης

Share This


 Ενημέρωση – Συζήτηση για την επαναλειτουργία του φωτισμού στο κάστρο της Μεθώνης και τα έργα αποκατάστασης του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 20:30.

Συγκεκριμένα Θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για το πως έγινε δυνατή η επαναλειτουργία του φωτισμού (οργάνωση, υλοποίηση του έργου και χρηματοδότησή του).

Θα μιλήσουν για την ολοκλήρωση του έργου και για το τι απαιτείται να γίνει από τους αρμόδιους στο μέλλον ώστε το μνημείο να είναι φωτισμένο άψογα κάθε χρόνο.

Θα συζητήσουν τέλος για το τι θα γίνει με τα έργα αποκατάστασης του κάστρου. Για τις απαιτούμενες μελέτες. Τι γίνεται με τα έργα. Εάν υπάρχει χρονοδιάγραμμα .

Έχουν προσκληθεί να παραστούν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και ο Δήμος για να ενημερώσουν σχετικά.

“Χρειάζεται η παρουσία όλων όσων ενδιαφέρονται για το κάστρο και μια μεγάλη συγκέντρωση για να ασκηθεί πίεση προς κάθε κατεύθυνση με στόχο να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα αποκατάστασης.

Παράλληλα θα τιμήσουμε όλες και όλους τους χορηγούς του έργου επαναλειτουργίας του φωτισμού.” Αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages