Ρομά πιάστηκε επ αυτόφωρο να μπαίνει σε οικίς από ανασφάλιστη πόρτα – Χειροπέδες σε 3 ρομά για απόπειρα κλοπής στη Μικρή Μαντίνεια - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ρομά πιάστηκε επ αυτόφωρο να μπαίνει σε οικίς από ανασφάλιστη πόρτα – Χειροπέδες σε 3 ρομά για απόπειρα κλοπής στη Μικρή Μαντίνεια

Ρομά πιάστηκε επ αυτόφωρο να μπαίνει σε οικίς από ανασφάλιστη πόρτα – Χειροπέδες σε 3 ρομά για απόπειρα κλοπής στη Μικρή Μαντίνεια

Share This

 


Με θρασύτητα μια 42χρονη Ρομά επιχείρησε να εισέλθει σε σπίτι στην περιοχή της Καλαμάτας.

Το πρωί του Σαββάτου η 42χρονη βρισκόταν σε περιοχή της Καλαμάτας, όπου προσπάθησε να μπει σε ισόγεια οικία από ανασφάλιστη πόρτα, με σκοπό να κλέψει. Έγινε ωστόσο αντιληπτή από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού και άμεσα τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι η ίδια γυναίκα δυο μέρες νωρίτερα (10/10) είχε εισέλθει σε άλλη οικία, στην Καλαμάτα, α’ όπου είχε αφαιρέσει κοσμήματα αξίας 500 ευρώ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής    Συνελήφθη, χθες (12.10.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 42χρονη ημεδαπή, γιατί λίγο νωρίτερα, προσπάθησε να εισέλθει σε οικία με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη της, καθώς έγινε αντιληπτή. Επιπλέον, όπως προέκυψε η ανωτέρω την 10.10.2024 είχε διαπράξει ακόμα -1- περίπτωση κλοπής σε οικία στην Καλαμάτα.

Στο στόχαστρο τριών ρομά και άγνωστης συνεργού τους βρέθηκε οικία στη Μικρή Μαντίνεια.

Ένας 24χρονος, μια 24χρονη και ένας 21χρονος ρομά μαζί με μια άγνωστη συνεργό τους, εισήλθαν στο σπίτι με σκοπό την κλοπή αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και άμεσα αποχώρησαν χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.  Το περιστατικό έγινε στις 12/10 κατά τις απογευματινές ώρες με τους τρεις νεαρούς ενήλικες ρομά να συλλαμβάνονται από τις Αστυνομικές Αρχές.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν, χθες (12.10.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, -3- ημεδαποί, 24χρονοι και 21χρονος, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με άγνωστο συνεργό τους, προσπάθησαν να εισέλθουν σε οικία με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages