ΧΟΡΕΨΑΝ καλαματιανό και τσάμικο στην έναρξη του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΧΟΡΕΨΑΝ  καλαματιανό και τσάμικο στην έναρξη του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας

ΧΟΡΕΨΑΝ καλαματιανό και τσάμικο στην έναρξη του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας

Share This


5η διοργάνωση χορωδιακής μουσικής στην Καλαμάτα μέχρι την Κυριακή οι συναυλίες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 20224 η πανηγυρική τελετή έναρξης του 5ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας παρουσία των 26 χορωδιών από 14 χώρες, στην ΤΕΝΤΑ. Ο Δήμος Καλαμάτας, η Κ.Ε. Φάρις και η Interkultur καλωσορίζουν στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και πάλι τη μεγάλη γιορτή των χορωδιών, με τη συμμετοχή πάνω από 850 χορωδών! Η εκδήλωση ξεκίνησε με χορευτικά από το Λύκειο των Ελληνίδων Καλαμάτας, ακολούθησαν οι χαιρετισμοί ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε και μια εναρκτήρια συναυλία.

Σε Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, στην ΤΕΝΤΑ, στο Αμφιθέατρο Θεοδ.Αγγελόπουλος του Εργατικού Κέντρου, στον ναό των Ταξιαρχών, αλλά και στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας, καθώς και στην Αρχαία Μεσσήνη, το κοινό της πόλης και οι φίλοι της χορωδιακής μουσικής θα απολαύσουν από σήμερα και για 4 μέρες, έως και την Κυριακή, χορωδίες από 14 χώρες του κόσμου, που βρίσκονται ήδη στην Καλαμάτα για να συμμετάσχουν στον 5ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages