Καλαμάτα: Έγγραφες εξηγήσεις ζητά ο Εισαγγελέας για την κατάρρευση της δεξαμενής στο Πήδημα Μεσσηνίας– Κλήση σε 5 προέδρους του Συνδέσμου Ύδρευσης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καλαμάτα: Έγγραφες εξηγήσεις ζητά ο Εισαγγελέας για την κατάρρευση της δεξαμενής στο Πήδημα Μεσσηνίας– Κλήση σε 5 προέδρους του Συνδέσμου Ύδρευσης

Καλαμάτα: Έγγραφες εξηγήσεις ζητά ο Εισαγγελέας για την κατάρρευση της δεξαμενής στο Πήδημα Μεσσηνίας– Κλήση σε 5 προέδρους του Συνδέσμου Ύδρευσης

Share This

 


Τη δικαιοσύνη απασχολεί το ζήτημα της κατάρρευσης της δεξαμενής ύδρευσης του Πηδήματος, καθώς 10 συνολικά άτομα έχουν κληθεί από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας να καταθέσουν έγγραφες εξηγήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάρρευση της δεξαμενής είχε προκαλέσει στα τέλη Μάϊου και στις αρχές Ιουνίου του 2023 σοβαρά προβλήματα στην υδροδότηση της Καλαμάτας.

Όπως προκύπτει από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Καλαμάτας – Μεσσήνης, ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών ζητά έγγραφες εξηγήσεις από συνολικά 10 άτομα, μεταξύ αυτών οι 5 πρόεδροι του Συνδέσμου κατά την τελευταία πενταετία.

Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αφορά την ανάθεση σε δικηγόρο σύνταξης εισήγησης για την παροχή νομικής υποστήριξης στους 5 προέδρους και ελήφθη στις 9 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι στην απόφαση δεν γίνεται ονομαστική αναφορά στα υπόλοιπα 5 άτομα που έχουν κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις.

Οι έγγραφες εξηγήσεις που έχουν κληθεί να καταθέσουν τα 10 άτομα αφορούν ενδεχόμενη παράβαση παρακώλυσης λειτουργίας κοινωφελούς εγκαταστάσεως δια παραλείψεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages