8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης στην Καλαμάτα: Γυναικεία υπόθεση η 2η μέρα με κορυφαίες αθλήτριες - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης στην Καλαμάτα: Γυναικεία υπόθεση η 2η μέρα με κορυφαίες αθλήτριες

8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης στην Καλαμάτα: Γυναικεία υπόθεση η 2η μέρα με κορυφαίες αθλήτριες

Share This

Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα το 8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης στα νερά του Μεσσηνιακού κόλπου. Χθες, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, δεν έγιναν καταδύσεις που αφορούσαν τους αγώνες γυναικών. Ωστόσο, σήμερα η καλοκαιρινή μέρα και οι ιδανικές συνθήκες επέτρεψαν τη διεξαγωγή των αγώνων των γυναικών, που σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις, στο constant Weight (CWT).Boυτιά με μια ανάσα σε βάθος 116 μέτρων πραγματοποίησε η αθλήτρια Αlenka Artnik Burgharodt (Σλοβενία), αλλά και η Hanako Hirose (Ιαπωνία) που έφτασε σε βάθος 113 μέτρων με μια αναπνοή.

Επίσης, πολύ καλή επίδοση για την Ιταλίδα Αlessia Zecchini στα 109 μέτρα, και την Ουκρανή Kateryna Sadurska στα 103μέτρα και την Ιταλίδα Chiara Obino να πετυχαίνει τα 102 μέτρα. Αυτές ήταν μερικές από τις εξαιρετικές επιδόσεις των αθλητριών. Οι αγώνες είναι σε εξέλιξη. Να υπενθυμίσουμε ότι συμμετέχουν κορυφαίοι 145 αθλητές και αθλήτριες της ελεύθερης κατάδυσης από 44 χώρες, και οι αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 12 Οκτωβρίου με την τελετή λήξης. Με τη νέα εβδομάδα να έχει τις καλύτερες προγνώσεις από πλευράς καιρού-καθώς οι συνθήκες θα θυμίζουν καλοκαίρι-αναμένεται να δούμε νέα ρεκόρ να σημειώνονται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages