Pages

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

ΣΑΡΩΝΟΥΝ οι "βούτες" το νοσοκομείο της Καλαμάτας: Καθημερινό φαινόμενο οι κλοπές – Στα κάγκελα εργαζόμενοι και συνοδοί ασθενών


 Σε μείζον ζήτημα για τη λειτουργία του νοσοκομείου της Καλαμάτας εξελίσσεται το θέμα της ασφάλειας. Απροστάτευτοι γιατροί, νοσηλευτές και συνοδοί ασθενών.

Νέα περιστατικά κλοπών καταγράφηκαν τις προηγούμενες μέρες στο νοσοκομείο της Καλαμάτας με θύματα συνοδούς ασθενών.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του messsiniapress, πρόσφατα υπήρξε περιστατικό όπου συνοδός ασθενή έπεσε θύμα κλοπής στο ασανσέρ της νοσηλευτικής μονάδας!

Τα απανωτά περιστατικά κλοπών, όπως είναι φυσικό, έχουν επιτείνει την ανασφάλεια που επικρατεί στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, καθώς προσωπικό και συνοδοί ασθενών αναγκάζονται να ζουν με τον φόβο.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα έχουν καταγραφεί στο νοσοκομείο της Καλαμάτας ακόμα και περιστατικά βίας, για τα οποία υπήρξε αντίδραση από την πλευρά των γιατρών, οι οποίοι ζητούν την άμεση λήψη μέτρων από τη διοίκηση του Νοσοκομείου.

Στο ζήτημα αναφέρθηκε πρόσφατα και η διοικήτρια της νοσηλευτικής μονάδας, Ελένη Αλειφέρη, η οποία παραδέχθηκε ότι έχουν εντοπιστεί προβλήματα που προκαλούν δυσχέρεια στη λειτουργία του Νοσοκομείου και υπογράμμισε ότι χρειάζεται νέο σχέδιο αντιμετώπισης των ζητημάτων ασφάλειας.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν εντοπίσει το πρόβλημα, μέτρα για την προστασία των ασθενών, του προσωπικού και των συνοδών δεν έχουν ληφθεί ακόμα, με αποτέλεσμα το νοσοκομείο της Καλαμάτας να εξακολουθεί να αποτελεί «ξέφραγο αμπέλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου