ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This

 


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Δεν επήλθε αλλαγή στο προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας «Ο Ερμής» μετά τις εκλογές της περασμένης εβδομάδας. Ανανεώθηκε λοιπόν η θητεία του Γιώργου Εγγλέζου ως προέδρου, του Κωνσταντίνου Νικολακέα ως αντιπροέδρου, του Ηλία Αλεξέα ως γενικού γραμματέα, του Λάμπρου Βαλσαμάκη ως ταμία. Υπεύθυνοι Τύπου και δημοσίων σχέσεων είναι οι Παναγιώτης Γεωργιτσέας και Εμμανουέλα Ψαρούλη…

 

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας είναι οι Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, Χαράλαμπος Καλύβας, Ευστάθιος Μακρής, Κάτσιος Ιγνάτιος, Γεωργούδιος Αιμίλιος.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου, «ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς όλα τα μέλη του συλλόγου για τη μαζική συμμετοχή στις αρχαιρεσίες της 24ης & 25ης Οκτωβρίου 2024, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα την ενότητα και τη σύμπνοια όλων των συναδέλφων.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνει με δέσμευση να συνεχίσει το έργο της προώθησης των συμφερόντων των εμπόρων της Καλαμάτας, καθώς και τη στήριξη της τοπικής αγοράς σε μια περίοδο προκλήσεων και ευκαιριών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages